Hirdetés

bluz.lap.hu / Fehér blúz

Fehér blúz

La Pierre csipke zsabós felső s további sk szép blúz

Fehér ingblúzok és felsők 34-58 méretig

Gondoltam egy nagyot: Lerajzoltam, megterveztem egy blúz-kollekciót. A néhány cég és a sydney-i olimpiai válogatott formaruhájának sikeres megtervezése után tettem egy nagyot: megnyitottam üzletemet a belvárosban, ahol minden ami blúz megtalálható, ahol a fehér blúz a főszereplő és mellette a bordó, a fekete és az ezüst.

Cecil 3/4-es ujjú, fehér, anyagában csíkos női ing, 65% pamut, 20% poliamid, 10% poliészter, 5% elasztikus anyag

Fehér alkalmi blúzok

Gia II. 95% pamut blúz klasszikus fazonnal

Hosszú ujjú felsők

Alkalmi blúz V nyakkivágással, álló gallérral.Elöl igényes necc betéttel és fodorral.Kialakításának köszönhetően optikailag csökkenti a derék , és kiemeli a dekoltázs méretét. A blúzt apró fekete gombok díszítik.

Jó minőségű női blúz 3/4–es ujjal, lágy, nem áttetsző anyagból. A női alakot kiemelő bevarrásokkal kialakítva. Kihajtott nyakkal és kettős inggallérral. Az első rész szélei visszahajtással vannak eltisztázva. Az ingujj alsó vége díszes hasítékkal ellátott felhajtható mandzsettába van bevarrva. Gombolással záródik. Nyomásra és hímzésre alkalmas. Szőtt címke. Szatén címke, a karbantartás szimbólumaival.

Lefelé bővülő blúz 3/4 ujjal és csipkével díszített V-nyakkivágással. Az alján és az ujjai végén fodorral. 3/4-es ujjak vége aszimmetrikus. A mell alatti rész gumírozott.

Minőségi fehér ingek és blúzok elérhető áron. Iskolába, munkahelyre, rendezvényre, esküvőre, díjátadóra, karácsony estére, húsvét reggelre. Fehér ingre és blúzra az élet számos területén szükségünk van. Legtöbb esetben akkor eszmélünk rá, hogy kellene, mikor már küszöbön áll az esemény. Webáruházunkból 24 órás szállítási határidővel rendelhet. Tekintse meg választékunkat! Ne habozzon!

Hirdetés
Meghatározás:

Minden nő életében meghatásozó a fehér blúz. Mindenkinek van otthon a ruhásszekrényében, de keressük a tökéleteset. Megpróbáltuk összeszedni az internetes választékokat és bemutatni Neked.

Minden nő életében meghatásozó a fehér blúz. Mindenkinek van otthon a ruhásszekrényében, de keressük a tökéleteset. Megpróbáltuk összeszedni az internetes választékokat és bemutatni Neked.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Fehér blúz
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés